Željko Bebek, VALENTINOVO-50 Godina Karijere

[OTKAZANO] Željko Bebek, VALENTINOVO-50 Godina Karijere

location-iconGradska sportska dvorana Ljubuški, Ljubuški

Željko Bebek, VALENTINOVO-50 Godina Karijere

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.ba/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Željko Bebek, VALENTINOVO-50 Godina Karijere, 14.02.2024. u Gradska sportska dvorana Ljubuški, Ljubuški

Koncert Željka Bebeka u Gradskoj dvorani Ljubuški, zakazan za 14. veljače 2024., obećava nevjerojatan glazbeni doživljaj. Njegove emotivne izvedbe uveličati će Valentinovo i obogatiti atmosferu, pružajući ljubiteljima glazbe priliku da zajedno s voljenima proslave ovaj poseban dan uz nezaboravne note ljubavi. Svojim snažnim glasom i neodoljivim šarmom, ovaj pjevač iz Sarajeva ostavlja neizbrisiv trag u glazbenoj povijesti ovih krajeva. Počeo je svoju karijeru u bendu Kodeksi, istaknutom sarajevskom sastavu tokom 1960-ih i 1970-ih, a potom se pridružio legendarnom Bijelom Dugmetu. Tijekom deset godina provedenih s njima, bio je ključni pjevač benda te snimio neke od najuspješnijih albuma. Glazbeni kritičari su istaknuli ovo razdoblje kao najznačajnije u grupinoj povijesti. Pjevač će proslaviti 50 godina karijere uz svoj izvanredni bend, donoseći nezaboravnu glazbenu čaroliju u ovo predivno mjesto. Ulaznice su već u prodaji, pridružite se ovom posebnom događaju i uživajte u nekim od najvećih hitova regionalne glazbene povijesti. Ulaznice su idealan dar za Valentinovo, obećavajući ne samo glazbeno iskustvo, već i romantičnu atmosferu koja će ispuniti srca svih prisutnih.

Podijeli događaj: