SARAJEVU S LJUBAVLJU - koncert Tomislava Bralića & Klape Intrade

SARAJEVU S LJUBAVLJU - koncert Tomislava Bralića & Klape Intrade

location-iconCentar Skenderija - Dom mladih, Sarajevo

SARAJEVU S LJUBAVLJU - koncert Tomislava Bralića & Klape Intrade

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za SARAJEVU S LJUBAVLJU - koncert Tomislava Bralića & Klape Intrade, 21.12.2023. u Centar Skenderija - Dom mladih, Sarajevo

Tomislav Bralić i Klapa Intrade održat će 21. decembra svoj premijerni koncert u Sarajevu, u Domu mladih, s početkom u 20 sati!

Prvi je to koncert ove najpopularnije dalmatinske klape u Sarajevu, a ujedno i prvi veliki klapski koncert uopće koji se održava u BH prijestolnici.

Sarajevo je dugo čekalo na jedan ovakav koncert, a da se Dalmatinci i Sarajlije mogu dobro prepoznati po istančanoj duši koja ljubi i pati, a sve te emocije umije pretočiti u lijepu pjesmu, u to nema sumnje!

Baš kao što se u Bosni i Hercegovini njeguje sevdalinka, klapsko je pjevanje tradicijska hrvatska vokalna interpretacija podrijetlom iz Dalmacije, proistekla iz tradicijskoga spontanog pjevanja, a u međuvremenu je uvršteno i na UNESCO-ov popis nematerijalne svjetske kulturne baštine.

A upravo su Tomislav Bralić i Klapa Intrade svu raskošnu ljepotu i tradiciju dalmatinskoga klapskog  pjevanja ponajbolje uspjeli približiti publici svih generacija, kroz svoje klapske pjesme i dalmatinske šansone.

S radom su započeli još 1985. godine u Zadru, a brojni nastupi Tomislava Bralića i klape Intrade na domaćim i inozemnim festivalima i godine rada, urodile su brojnim i značajnim priznanjima i nagradama poput najprestižnije hrvatske diskografske nagrade Porin, višestrukim nagradama na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, na Zadarfestu, na Splitskom festivala i mnoge druge nagrade.

Tomislav Bralić i Klapa Intrade bili su prva dalmatinska klapa koja je rasprodala Arenu Zagreb, a u kojoj su u međuvremenu nastupili više puta, a zanimljivo je naglasiti i da su jedina klapa koja kojoj je pošlo za rukom napuniti i do posljednjeg mjesta rasprodati sve važnije arene i veće dvorane u Hrvatskoj uključujući Spaladium Arenu u Splitu i Arenu Pula, a također i Arenu Stožice u susjednoj Sloveniji gdje uživaju veliku popularnost. O svom uspjehu Tomislav Bralić i klapa Intrade kažu da su jedina tajna i recept uspjeha dobre pjesme s kojima se publika povezuje i u kojima se prepoznaju.  

A upravo su sve ove prelijepe pjesme, uz vrhunsku vokalnu interpretaciju i dalmatinski šarma Tomislava Bralića, garancija vrhunskog koncertnog doživljaja na predstojećem koncertu u Domu mladih!

Podijeli događaj:

Kako bi ova web stranica mogla ispravno funkcionirati i kako bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućavaju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web stranica ne može ispravno funkcionirati, a možeš ih isključiti promjenom postavki u svom web pregledniku.

  • Analitički kolačići nam pomažu unaprijediti web stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njenom korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.