RIŠPET - MOSTAR

[OTKAZANO] RIŠPET - MOSTAR

location-iconHrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Mostar

RIŠPET - MOSTAR

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.ba/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za RIŠPET - MOSTAR, 08.12.2023. u Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Mostar

ULAZNICE PO NIŽIM CIJENAMA DO PONEDJELJKA, 20.11.!!!

Četvostruki osvajač nagrade “Cesarica“ za najveće zabavne hitove godine u Hrvatskoj, jedna od najpopularnijih domaćih skupina Rišpet stižu nam pred blagdane u dvoranu Hrvatski Dom herceg Stjepan Kosača-8. prosinca.

 Poznati su po svojim hitovima: “Šta mi ljube oćeš kazat“, “Lipo mi je tu “, "Mislin samo na te“, “Kad je pošla ća", "Lumin", "Fališ mi", duetu s legendarnim Mišom Kovačem "Sunce mi od tebe dolazi", te duetima s Jelenom Rozgom "Prsti zapleteni", Doris Dragović „Jedina jubav moga života“ i Zoricom Kondža „Pružimo nam šansu“. “Rišpet“ je obilježio zadnjih pet godina sa svojih pet velikih koncerta u dvorani „Lisinski“ u Zagrebu, koji su rasprodani čak mjesec dana ranije. 

Također su rasprodali i svoj najveći koncert u ožujku 2020 godine u velikoj Spaladium Areni u Splitu gdje je bilo preko 10.000 ljudi.

Ulaznice za ovaj vrhunski glazbeni događaj stigle su u pretprodaju na entrio.ba i Mepas Mall.

Cijena ulaznica u pretprodajnom kontingentu je 20 KM parter i tribine i 30 VIP.

Broj ulaznica po ovoj cijeni je ograničen. Požuri po svoju!

Podijeli događaj: