NOVI TERMIN - Jimmy Carr - Laughs Funny - Sarajevo

NOVI TERMIN - Jimmy Carr - Laughs Funny - Sarajevo

location-iconBosanski kulturni centar - Sarajevo, Sarajevo

NOVI TERMIN - Jimmy Carr - Laughs Funny - Sarajevo

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

 • Ulaznice / usluge / proizvodi

  Cijena

 • Entrio door

  x{{ cartItem.quantity }}

  {{ cartItem.price }} KM

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} KM

 • Entrio door

  {{ cartItem.ticketType }}

  Pozicija: {{ cartItem.label }}

  {{ cartItem.price }} KM

  Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} KM

Ulaznice:

{{baseTotal}} KM

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} KM

Osnovica:

{{baseTotal}} KM

Popust:

-{{discount}} KM

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} KM

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za NOVI TERMIN - Jimmy Carr - Laughs Funny - Sarajevo, 27.11.2024. u Bosanski kulturni centar - Sarajevo, Sarajevo

Jimmy izgovara šale, šale su kao magneti. Šale privlače ljude, ali mogu ih i odbiti. Neke ljude odbija Jimmyjeva mračna vrsta komedije. Ovaj show nije za njih...

Aquarius Records s ponosom najavljuje veliku regionalnu turneju jednog od najtraženijih stand-up komičara današnjice - Jimmyja Carra koji svoj novi show "Jimmy Carr: Laughs Funny" dovodi u Zagreb, Skopje, Ljubljanu, Beograd i Sarajevo!

Netflixova zvijezda nakog dvije godine vraća se u regiju, a u BKC-u nastupa 27.11.2024.

Carr je svoju popularnost diljem svijeta produbio s čak četiri Netflix specijala, a ujedno je bio i prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom, što su mu uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja - redovit je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Showa, The Late, Late Showa i Late Night s Conanom O’Brienom.

Britanski The Guardian Carra je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, a to je prepoznala i publika te je njegovu posljednju turneju "Terribly Funny", u sklopu koje je održao i rasprodane showove u Zagrebu i Beogradu, pogledalo više od 1.2 milijuna ljudi u čak 45 država i time je postao komičar s najvećom internacionalnom turnejom u povijesti. 

U Zagreb, Beograd, Skopje, Sarajevo i Ljubljanu, Jimmy Carr dolazi sa svojim najnovijim materijalom “Laughs Funny”, sastavljenim od 100 % novog i nikad objavljenog materijala.
 
Show je predviđen za publiku stariju od šesnaest godina i traje 90 minuta bez pauze te će u svakom gradu biti izveden u potpunosti na engleskom jeziku bez prijevoda.

Aquarius Records u Hrvatsku i regiju je do sada, uz Jimmyja Carra, doveo neka od najblistavijih imena stand-upa današnjice poput Daniela Slossa, Dylana Morana, Eddiea Izzarda, Kaia Humphriesa te je najrecentnije publici predstavio jednu od najtraženijih turneja današnjice - "Horizons - A 21st Century Odyssey",  rock zvijezde znanosti  profesora Briana Coxa.

 

Podijeli događaj: