MIROSLAV ŠKORO Uskrsni ponedjeljak

[OTKAZANO] MIROSLAV ŠKORO Uskrsni ponedjeljak

location-iconGradska sportska dvorana Ljubuški, Ljubuški

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.ba/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za MIROSLAV ŠKORO Uskrsni ponedjeljak, 01.04.2024. u Gradska sportska dvorana Ljubuški, Ljubuški

Koncert Miroslava Škore u Gradskoj dvorani Ljubuški, zakazan za 01.04.2024., obećava nevjerojatan glazbeni doživljaj. Njegove emotivne izvedbe uveličati će Uskrsni Ponedjeljak i obogatiti atmosferu, pružajući ljubiteljima glazbe priliku da zajedno s voljenima proslave ovaj poseban dan. Svojim snažnim glasom i neodoljivim šarmom, ovaj pjevač  ostavlja neizbrisiv trag u glazbenoj povijesti ovih krajeva. Ulaznice su već u prodaji, pridružite se ovom posebnom događaju i uživajte u nekim od najvećih hitova regionalne glazbene povijesti. 

Podijeli događaj: