MATIJA CVEK & THE FUNKENSTEINS U HERCEG ETNO SELU, MEĐUGORJE

MATIJA CVEK & THE FUNKENSTEINS U HERCEG ETNO SELU, MEĐUGORJE

location-iconamfiteatar Herceg etno sela, Međugorje, Međugorje

Odaberi mjesto

Trenutno nemaš ulaznica u košarici

  • Ulaznice / usluge / proizvodi

    Cijena

  • Entrio door

    x{{ cartItem.quantity }}

    {{ cartItem.price }} KM

    Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} KM

  • Entrio door

    {{ cartItem.ticketType }}

    Pozicija: {{ cartItem.label }}

    {{ cartItem.price }} KM

    Naknada: {{ cartItem.bookingFeePrice }} KM

Ulaznice:

{{baseTotal}} KM

{{total_fee_quantity}}x Naknada :

{{customerFeeTotal}} KM

Osnovica:

{{baseTotal}} KM

Popust:

-{{discount}} KM

Ukupno:

{{shoppingBasketTotal}} KM

Nije dozvoljeno ostavljanje praznih mjesta

{{ data.lang }}

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za MATIJA CVEK & THE FUNKENSTEINS U HERCEG ETNO SELU, MEĐUGORJE, 08.08.2024. u amfiteatar Herceg etno sela, Međugorje, Međugorje

 

Najavljeni koncert odmah je po objavi na društvenim mrežama organizatora- agencije DS media izazvao ogroman interes publike i nema sumnje kako će biti brzo rasprodan do posljednjeg mjesta.

A kako i ne, kada je Matija Cvek glazbenik čija je prepoznatljivost jedna od najbrže rastućih na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njegove nagrade više nitko i ne stiže brojiti, megahit „Trebaš li me“ sa Eni Jurišić i dalje svakodnevno svira u eteru, no Cvek ne staje i na svom novom albumu donosi nam deset novih, odličnih pjesama u kojima ćemo imati priliku uskoro uživati.

Na ovom drugom studijskom albumu „Vile se ovdje igraju“, objavljenom jučer, dao je jasniju viziju umjetničkog pravca talentiranog autora koji je posljednjih godina ostvario nevjerojatan uspjeh, te zasjeo na sam vrh domaće glazbene scene.

Veliki skok u Matijinoj profesionalnoj karijeri krenuo je nakon što je izdao prvi singl, pjesmu “Visine”, koja je postala veliki YouTube HIT sa skoro 6 milijuna pregleda. Nakon “Visina” nastavio je nizati hit do hita poput brze, pop-funk pjesme “Praviš me ludim” koja je osvojila radijski eter, funk pjesma “Probudi se” koju je napravio u suradnji sa Sašom Antićem i Mladenom Badovincem, članovima popularne hip hop grupe TBF, pop swing balada “Ako nađem nekoga” napisana za crtani film “Korgi”, “Nasloni se”  suradnja s Matijom Dedićem, a s pjesmom "Ptice" osvojio je prvo mjesto na 68. Zagrebačkom festivalu.

Osim dobrih pjesama, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni LIVE nastupi sa bandom The Funkensteins s kojima izvodi, kako autorske pjesme, tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača, poput Bruno Marsa, Stevie Wondera, Dina Dvornika i Michael Jacksona…

 

 

Podijeli događaj: