KRALJEVSKI FESTIVAL ZABAVE S TOMISLAVOM BRALIĆEM & KLAPOM INTRADE

KRALJEVSKI FESTIVAL ZABAVE S TOMISLAVOM BRALIĆEM & KLAPOM INTRADE

location-iconVodopad Jajce, Jajce

KRALJEVSKI FESTIVAL ZABAVE S TOMISLAVOM BRALIĆEM & KLAPOM INTRADE

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

PRESALE - Regular

2.00 KM

20.00 KM

Ulaznice:

0.00 KM

x Naknada :

0.00 KM

Ukupno:

0.00 KM

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KRALJEVSKI FESTIVAL ZABAVE S TOMISLAVOM BRALIĆEM & KLAPOM INTRADE, 23.06.2024. u Vodopad Jajce, Jajce

U sklopu manifestacije Kraljevski festival zabave po prvi put u svojoj dugogodšnjoj karijeri svoj koncert će imati Tomislav Bralić i Klapa Intrade na vodopadu Jajce, s početkom u 21.00 sati. 

Prvi je to koncert ove najpopularnije dalmatinske klape u kraljevskom gradu Jajcu. Mada se dugo čekalo na spoj bogate povijesti i tradicije ovog bosankog i kraljevskog  grada Jajca s dalmatinskom "pismom" Tomislava Bralića i Klape Intrade, ovo će biti ljubav na prvi pogled, jer i Bosanci i Dalmatincki su poznati po istančanoj duši koja ljubi i pati, a sve te emocije umiju pretočiti u lijepu pjesmu, u to nema sumnje!

Baš kao što se u Bosni i Hercegovini njeguje sevdalinka, klapsko je pjevanje tradicijska hrvatska vokalna interpretacija podrijetlom iz Dalmacije, proistekla iz tradicijskoga spontanog pjevanja, a u međuvremenu je uvršteno i na UNESCO-ov popis nematerijalne svjetske kulturne baštine.

A upravo su Tomislav Bralić i Klapa Intrade svu raskošnu ljepotu i tradiciju dalmatinskoga klapskog  pjevanja ponajbolje uspjeli približiti publici svih generacija, kroz svoje klapske pjesme i dalmatinske šansone.

S radom su započeli još 1985. godine u Zadru, a brojni nastupi Tomislava Bralića i klape Intrade na domaćim i inozemnim festivalima i godine rada, urodile su brojnim i značajnim priznanjima i nagradama poput najprestižnije hrvatske diskografske nagrade Porin, višestrukim nagradama na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, na Zadarfestu, na Splitskom festivala i mnoge druge nagrade.

Tomislav Bralić i Klapa Intrade bili su prva dalmatinska klapa koja je rasprodala Arenu Zagreb, a u kojoj su u međuvremenu nastupili više puta, a zanimljivo je naglasiti i da su jedina klapa koja kojoj je pošlo za rukom napuniti i do posljednjeg mjesta rasprodati sve važnije arene i veće dvorane u Hrvatskoj uključujući Spaladium Arenu u Splitu i Arenu Pula, a također i Arenu Stožice u susjednoj Sloveniji gdje uživaju veliku popularnost. O svom uspjehu Tomislav Bralić i klapa Intrade kažu da su jedina tajna i recept uspjeha dobre pjesme s kojima se publika povezuje i u kojima se prepoznaju.  

A upravo su sve ove prelijepe pjesme, uz vrhunsku vokalnu interpretaciju i dalmatinski šarma Tomislava Bralića, garancija vrhunskog koncertnog doživljaja na predstojećem Kraljevskom festivalu zabave u Jajcu. 

Požurite po svoje ulaznice u pretprodaji po sniženoj cijeni od 20,00 KM na platformi entrio.ba i u Informativnom centru Jajce. 

Podijeli događaj: