KO NAS SASTAVI - Goran Vinčić i Omer Hodžić

KO NAS SASTAVI - Goran Vinčić i Omer Hodžić

location-iconHrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Mostar

KO NAS SASTAVI - Goran Vinčić i Omer Hodžić

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KO NAS SASTAVI - Goran Vinčić i Omer Hodžić, 24.11.2023. u Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Mostar

Omer Hodžić i Goran Vinčić Vinča su dvije potpuno različite osobe. Ali ih spaja sličan komičarski stil i… apsolutno ništa drugo. Zbog toga se i sami u nazivu ove predstave pitaju " Ko nas sastavi".

GORAN VINČIĆ komičar je kakav se rijetko viđa ili što bi rekli u njegovom selu "budala". Iza njega je dugotrajna i rasprodana dvoranska turneja showa Dežurni krivac 🎉 i preko 600 tisuća pregleda specijal showa iz Lude kuće.

Neviđena energija na pozornici, na rubu hiperaktivnog djeteta. Navodno ima i crni pojas iz karatea, treba mu nešto držati hlače. Masivne građe i oštrog jezika, on pjeva, glumi, priča, recitira, a najviše voli improvizirati i razgovarati s publikom. Ne morate se bojati prvih redova, on će vas pronaći i u zadnjem.

Možda ste ga upoznali i kroz male ekrane, ako pratite RTL i emisiju Stanje nacije, iz prve ruke možete vidjeti kako je Vinča čovjek iz naroda koji odlično secira društvene pojave te iz ljudi vadi najprljavije tajne.” 🥂

OMER HODŽIĆ je Stand-Up komičar iz Mostara. Ima 30 godine i preko 800 nastupa širom Balkana, a poneki i u pravoj Europi. Njegove nastupe snimali su TV1, Comedy Central i mnogi mobiteli iz publike. Bio je autor i voditelj prve BiH političko društvene satirične tv emisije "Monty Dayton show". Kao član mostarske satirične skupine Onomatobleja proizveo je predstavu Izborna Smutnja (2018) , Onomatobleja Show ( 2019) i Onomatobleja Talk Show (2020) .

Kroz NUSPROVALE razvija Stand Up scenu u BH i nove talente. Mogli ste ga gledati i na regionalnim festivalima Stand Up komedije kao što su Opuč ( CG) Lent (SLO) Festivar (HR) . Njegov nastup je provokativan, brutalno iskren, a neki kažu i smiješan.

Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača 24.11.2023. U 20h

Karte u prodaji na entrio.ba, te na fizičkim prodajnim mjestima : 
-Charlie Bar & Snack: (ekskluzivno prvih stotinu karata kupljenih na ovom prodajnom mjestu omogućava ulazak i na After party netom nakon nastupa) i blagajna Kosače. 

 


Cijena karte : 15 KM (pretprodaja)

Podijeli događaj: