Dženan Lončarević

[OTKAZANO] Dženan Lončarević

location-iconStadion Kantarevac, Mostar

VAŽNO: Događaj je otkazan.Povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.ba/refund web forme, najkasnije do 31.7.2024.

Dženan Lončarević

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.ba/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za Dženan Lončarević, 20.07.2024. u Stadion Kantarevac, Mostar

 

Događaj je odgođen s 19.7.2024. na novi datum 20.7.2024.

Dženan Lončarević Uživo: Magična noć u Mostaru, na stadionu "Kantarevac!"

Pripremite se za jedinstven glazbeni doživljaj jer Mostar postaje epicentar glazbene čarolije u subotu, 20.7.2024. godine, u 21 sat! Publika će imat priliku doživjeti nezaboravnu večer uz koncert jednog od najomiljenijih izvođača na Balkanu - Dženana Lončarevića.

Dženan će vas odvesti na glazbeno putovanje kroz njegove najveće hitove, pružajući vam nevjerojatno iskustvo uz njegov prepoznatljiv vokalni izraz. Ova večer obećava emocije, strast, i nevjerojatnu atmosferu koju samo Dženan može stvoriti.

Ulaznice za ovaj spektakularni događaj već su u pretprodaji po promotivnim cijenama putem platforme Entrio.ba. Ne propustite priliku osigurati svoje mjesto i postati dio nevjerojatnog glazbenog doživljaja koji će obilježiti ljeto 2024. godine.

Uživajte u magičnoj noći s Dženanom Lončarevićem na stadionu Kantarevac! Nabavite svoje ulaznice na vrijeme i pripremite se za nezaboravno glazbeno iskustvo.

Podijeli događaj:

Kako bi ova web stranica mogla ispravno funkcionirati i kako bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućavaju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web stranica ne može ispravno funkcionirati, a možeš ih isključiti promjenom postavki u svom web pregledniku.

  • Analitički kolačići nam pomažu unaprijediti web stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njenom korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.